Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

VOC Ledenbijeenkomst 20 juni 2017

Dinsdag 20 juni 2017 zal er een ledenbijeenkomst zijn.
Vanaf 20:00 uur in Hotel Walram, Walramplein 37


Beste collega-ondernemer,

Op 19 april hebben we tijdens de algemene ledenvergadering van het VOC met elkaar besproken om nog voor de zomer een bijeenkomst te organiseren voor ondernemend Valkenburg. Wij willen u bij deze dan ook van harte uitnodigen om op 20 juni vanaf 20:00 uur naar de bijeenkomst in Hotel Walram, Walramplein 37 in Valkenburg te komen.

De insteek van deze avond is om in een uur tijd met elkaar te bespreken welke kansen en uitdagingen we op dit moment zien. We hebben dus geen vooraf vastgestelde agenda, maar we willen luisteren naar wat er bij u leeft. Denk dan aan omzet-verhogende acties en activiteiten, fietsvoorzieningen, het uitstallingen- en parkeerbeleid en bewegwijzering. Tegelijkertijd kunnen wij u - indien gewenst - kort bijpraten over de stand van zaken met betrekking tot de herinrichting van het Walramplein, bouw van hotel Croix de Bourgogne en ontwikkelingen op het Leeuw terrein.   

Neem gerust een collega-ondernemer (lid of geen lid van het VOC) mee naar deze bijeenkomst!

Wij verzoeken u vriendelijk om per mail aan te geven met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.
Ons mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.